Ajansspor

Galatasaray kaleciyi Premier Lig'de buldu!

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Süper Lig devi Galatasaray, kaleci transfer için çalışmalara devam ederken Ter Stegen transferi gerçekleşmezse, Wolves forması giyen Jose Sa'ya yönelecek.

Galatasaray kaleciyi Premier Lig'de buldu!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 28 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Son şampiyon Galatasaray, Transfer çalışmalarına devam ediyor. 14 yıl sonra Fernando Muslera'nın ayrılmasıyla birlikte kaleci arayışına devam eden Cim Bom listeye ilk olarak Ter Stegen'i aldı. Cim Bom alternatif olarak ise gündemine Wolves'in kalecisini aldığı iddia edildi.

Jose Sa alternatif oldu

Çıkan iddialara göre; Galatasaray, gündeminde Wolverhampton Wanderers'ta oynayan Jose Sa bulunuyor. Galatasaray, Ter Stegen'de istediğini alamazsa Portekizli file bekçisine yönelecek.

32 yaşındaki Portekizli milli kaleci, 2021'den beri Wolves forması giyiyor. Geçen sezon 30 maça çıktı. Sözleşmesi 2027 yazına kadar devam ediyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...