Ajansspor

Galatasaray transfere erken girdi: Milli oyuncu imzayı attı!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Son dakika transfer haberleri. Efeler Ligi takımlarından Galatasaray HDI Sigorta, milli orta oyuncu Faik Samed Güneş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı...

Galatasaray transfere erken girdi: Milli oyuncu imzayı attı!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 53 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta, milli orta oyuncu Faik Samed Güneş ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Faik Samed Güneş, Galatasaray HDI Sigorta’da

Sarı-Kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, "Yeni sezon Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, orta oyuncu Faik Samed Güneş’i kadrosuna kattı.

Sözleşme 2 yıllık

Kulübümüz, 1993 doğumlu milli oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Forma giydiği takımlar

Profesyonel voleybol kariyerine 2011 yılında Halkbank’ta başlayan oyuncu, sırasıyla Maliye Milli Piyango ve Ziraat Bankkart forması giydi.

15 kupa kazandı

Son 4 sezondur Ziraat Bankkart kadrosunda yer alan Faik Samed Güneş, oynadığı takımlarda 6 Efeler Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 6 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

2 CEV Kupası şampiyonluğu bulunuyor

Faik Samed Güneş, forma giydiği karşılaşmalarda birçok kez en iyi orta oyuncu ve en iyi blok yapan oyuncu olarak seçilirken, oyuncumuzun kariyerinde 2 CEV Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Faik Samed Güneş’e Galatasaray HDI Sigorta’ya hoş geldin diyor, sarı kırmızılı forma altında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...