Galatasaray yeni başkanı Burak Elmas'tan transfer açıklaması
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yönetim kuruluyla birlikte Anıtkabir'e yaptığı ziyaretin ardından basın mensuplarına kulübün son durumu hakkında açıklamada bulundu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Galatasaray'ın 38 başkanı Burak Elmas, yönetim kurulu ve beraberindeki heyetle birlikte bugün Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Elmas, Fatih Terim ile görüşmesi transfer konularıyla ilgili, “Önümüzdeki senenin planlamalarını hocamızla birlikte yapıyoruz. Birçok opsiyonu değerlendireceğiz. Karşılaştığımız önemli sorunlar var, onları çözmeye çalışıyoruz. UEFA'dan borçsuzluk kağıdı alabilmek için ciddi bir rakam var” ifadelerini kullandı.
Kulübün finansal tablosunu gördüklerinde tabloyu bekledikleri gibi mi yoksa daha farklı mı olduğuna yönelik soruya cevap veren Burak Elmas, “Mali tabloyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Şikayet edip insanları kırmak yerine sorunları çözmenin daha uygun olduğunu düşünüyoruz” dedi.
