Ajansspor

Galatasaray yeni transferini resmen KAP'a bildirdi! İşte maliyeti...

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray, Monaco'da forma giyen Ismail Joshua Jakobs'u kiraladığını KAP'a bildirdi... İşte detaylar...

Galatasaray yeni transferini resmen KAP'a bildirdi! İşte maliyeti...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Monaco'da forma giyen Ismail Joshua Jakobs'u zorunlu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Ismail Joshua Jakobs, Galatasaray'da

KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Ismail Joshua Jakobs ve kulübü AS Monaco Football Club SAM ile oyuncunun 2024-2025 sezonu için zorunlu satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Kiralama bedeli 1 milyon Euro

Buna göre futbolcunun kulübüne net 1.000.000 euro tutarında geçici Transfer ücreti ödenecektir. 

Kiralama bedeli 1 milyon Euro
Kiralama bedeli 1 milyon Euro

Ismail Joshua Jakobs'a ödenecek ücret

Futbolcuya ise 2024-2025 futbol sezonu için net 2.100.000 euro garanti ücret ödenecektir. 

Zorunlu satın alma bedeli 8 milyon Euro

Buna ek olarak futbolcunun zorunlu satın alma bedeli 8.000.000 euro'dur. 

Ismail Jakobs kimdir?

17 Ağustos 1999 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinde doğan Senegal asıllı oyuncu, Bliesheim ve Köln altyapılarında futbola hazırlandı. 2019-2020 sezonunda kendine Köln altyapısında yer bulan genç sol bek, Köln formasıyla çıktığı 43 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 

Ismail Jakobs kimdir?
Ismail Jakobs kimdir?

2021-22 yaz transfer sezonunda Monaco Kulubü’ne 6.5 milyon Euro bedele transfer olan Jakobs, burada 105 maça çıkarak 8 asiste imza attı. 

Almanya Genç Milli Takımı'nda 2021'de U21 Avrupa şampiyonu olan Jakobs, Senegal A Milli Takımı'nda oynamayı tercih etti. Yükselen form grafiğiyle dikkat çeken oyuncu, ülkesinin formasını 19 kez sırtına geçirdi.

İmza sonrası bir açıklama yapan Ismail Jakobs, "Merhaba Galatasaray taraftarı. Ben Ismail Jakobs. Burada olduğum için çok mutluyum. RAMS Parkta sizleri görmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ismail Jakobs, Galatasaray'ın 4. Senegalli futbolcusu oldu

Jakobs aynı zamanda Galatasaray'ın 4. Senegalli futbolcu oldu. Sarı-kırmızılılarda daha önce Mohamed Sarr, Badou Ndiaye ve Mbaye Diagne forma giymişti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...