Galatasaray'a derbi öncesi müjde!
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Son dakika | Galatasaray'a Fenerbahçe derbisi öncesi müjde geldi. Son olarak Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Kerem Aktürkoğlu, antrenmana çıktı. İşte detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR
Galatasaraylılar'ın hücumdaki en önemli silahının Kadıköy'deki maça yetişmesi zor görünüyordu. Sarı-Kırmızlılar'ı heyecanlandıran gelişme yaşandı.
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanarak, oyuna devam edemeyen Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe maçına yetişmesi için tüm ekip seferber olmuştu.
Tedavi sürecine hemen başlanan Kerem Aktürkoğlu, antrenmana çıktı. Bu durum Galatasaray camiası tarafından heyecanla karşılanırken, genç oyuncunun Fenerbahçe maçında oynayıp, oynamayacağı Domenec Torrent'in kararına bağlı olacağı düşünülüyor.

Galatasaray'ın 23 yaşındaki genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 45 maçta görev aldı. Gol yollarında en büyük silahlardan biri olan Kerem, 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 10 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.
Transfermarkt verilerine göre 2021/22 sezonunda Milli takım ve kulüp takım forması ile dünyada en çok maça çıkan futbolcular arasında Kerem Aktürkoğlu, 7. sırada yer aldı.