Galatasaray'da bir transfer daha! Semih Kaya ile imzalar atıldı...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Galatasaray, Erick Pulgar'ın ardından eski futbolcusu Semih Kaya transferini de bitirdi. Sarı-Kırmızılılar, Semih ile sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Spor Toto Süper Lig'de beklediği performansı gösteremeyen Galatasaray, ara transfer döneminde planladığı hamlere hız kazandırdı. Sarı-Kırmızılılar, Erick Pulgar'ın ardından eski futbolcusu Semih Kaya ile sözleşme imzaladı.
Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Semih Kaya, eski kulübü Galatasaray ile anlaşma sağladı. Sözleşme imzalandı. Gatasaray, oyuncunun kadroya dahil edildiğini, resmi Twitter hesabından duyurdu. Yapılan açıklamada, "Yuvana hoş geldin Semih Kaya!" ifadesi kullanıldı.
Yeni Malatyaspor forması ile bu sezon 22 karşılaşmada toplam 1810 dakika görev alan Semih Kaya gol ya da asist katkısında bulunamadı. Tecrübeli stoper, mücadele ettiği maçların 1'inde sarı kart gördü.

Altay Altyapısı'ndan Galatasaray Altyapısı'na geçerek, burada yetişen 24 Şubat 1991 doğumlu Semih Kaya, Sarı Kırmızılı formayı tam 209 kez sırtına geçirdi. Bu maçlarda 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 30 yaşındaki stoper, 5 defa da arkadaşlarına gol pası verdi. Kariyer boyunca toplam 318 karşılaşmada forma giyen Semih, 8 gol, 6 asist yaptı.
Eski kulübü Galatasaray'a geri dönen Semih Kaya, "Gerçekten çok mutluyum. Ailemin yanında olduğum için çok mutluyum. Burası benim evim, benim yuvam, uzun bir süredir ayrıydım yuvamdan. Tekrar döndüğüm için gerçekten çok mutluyum. Onları hiçbir şekilde utandırmayacağım. Bundan emin olsunlar." ifadelerini kullandı.
Galatasaray taraftarı hakkında konuşan tecrübeli oyuncu, "Ben Galatasaray taraftarını çok seviyorum, gerçekten çok seviyorum. Onlar benim ailemin parçası. Büyüklerim var içlerinde, anne, baba, abi, kardeş olarak gördüklerim var. Beni her zaman destekleyeceklerini ben biliyorum." dedi.
