Ajansspor

Galatasaray'da gündem Olağanüstü toplantı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Galatasaray'da gündem Olağanüstü toplantı

Galatasaray'da gündem Olağanüstü toplantı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Prof.Dr. Ahmet Özdoğan genel kurul üyelerinin acil olarak olağanüstü divan kurulu toplantısı talep ettiğini duyurdu. 

GALATASARAY KENDİ GÜCÜYLE BORÇLARINI ÇEVRİLEBİLİR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan, ''Olağanüstü divan kurulu toplantısı için 20 imza yeterli; ama biz bunun çok üzerinde imza topladık ve Divan Kurulu Başkanlığı'na verdik. Şimdi kararı bekliyoruz. Herkes hür iradesiyle imza verdi. Son dönemde ortaya çıkan borçların yeniden yapılandırması, Türkiye Bankalar Birliği'nin önerisi vb. bunlar mutlaka camiamızda tartışılmalı. Bize ne getirir, doğru mudur, bize uygun mudur, değil midir (?) bunları tartışmalıyız. Bizim hedefimiz Avrupa'dır ve Avrupa'da başarıdır. Bu asla değişmez; başka kulüpleri yurtiçi başarılar tatmin edebilir. Bizim için asıl olan Avrupa'da başarıdır. Bu çerçevede borç anlaşmasına bakmak gerekir. Bunu kabul etmek zorunda değiliz. Galatasaray'ın borçları çevrilebilir İlle de yeni bir kredi anlaşması yapmak zorunda değiliz. Ayrıca bu projeden sonra kayyım atanma olasılığı da var. Bu bir tehlike, bir olasılık. Dolayısıyla hepimiz bunu tartışmalıyız. Galatasaray borçlarını özgücüyle çevrilebilir hâle getirebilir'' dedi.

OZAN KABAK'IN SONRAKİ TRANSFERİNDEN PAY YOK

Ozan Kabak'ın sonraki satışından pay almak için Stuttgart'la yapılan sözleşmeye özel bir madde konulmadığını belirten Özdoğan, ''Böyle bir madde koymadılar. Sadece 11 milyon Euro alındı. Satış payı olsaydı KAP'a bunu bildirmek zorundaydılar. Yapmadılar. Mustafa Cengiz şu anda başkan olmasaydı, eminim bu uygulamayı eleştirirdi. 'Ozan Kabak'ın sonraki transferinden pay almamak hata oldu' derdi. Ama maalesef yönetim, satış payı almadı ve büyük hata yaptılar. Fatih Terim, Ozan'la fotografını yayınladı ve onun için transferin doğru zaman olmadığını söyledi. Ondan sonra satış kararı çıkıyorsa bu transfer Fatih hocaya karşı yapılmış demektir'' şeklinde konuştu.

 

OZAN KABAK'IN SONRAKİ TRANSFERİNDEN PAY YOK
OZAN KABAK'IN SONRAKİ TRANSFERİNDEN PAY YOK

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...