Galatasaray’da Ocak operasyonu: Okan Buruk 4 transfer bölgesini belirledi
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Galatasaray, sakatlık ve ceza sorunlarının ardından ocak transfer dönemine hız verdi. Okan Buruk, orta saha, kanat, sol stoper ve yedek forvet için takviye istedi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Sakatlıklar ve ceza şoklarının etkisini hisseden Galatasaray, ocak ara Transfer dönemi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Teknik direktör Okan Buruk, hem ligde hem Avrupa’da yarışta kalmak için kadronun korunmasını ve belirlenen bölgelere net takviyeler yapılmasını talep etti.
Galatasaray'dan Ocak ayı planı
Son bir ayda yaşanan sakatlık ve ceza sorunlarıyla sarsılan Galatasaray, ara transfer döneminde eksiklerini gidermek için düğmeye bastı. Teknik direktör Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi’nde topladığı 12 puanla “ilk 24” hedefine çok yaklaşan sarı-kırmızılı takımın seviyesini daha da yükseltmek amacıyla kapsamlı bir rapor sundu.
Buruk, mevcut kadronun korunmasını isterken aynı zamanda en az dört bölgeye nokta atışı transfer yapılmasını yönetime iletti.
4 bölgeye transfer hamlesi
Okan Buruk’un yönetime sunduğu detaylı rapora göre ocak ayında takviye yapılması planlanan bölgeler şöyle:
Orta saha
Kanat forvet
Sol stoper
Yedek santrfor
Özellikle forvet hattı için 23 yaş altı, genç ve potansiyelli bir oyuncu üzerinde duruluyor. Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği isimler arasından seçim yapılacak.
Monaco deplasmanının ardından listedeki futbolcularla temasların hızlanması ve transfer görüşmelerinin somut aşamaya geçmesi bekleniyor.