''Galatasaray'ın alternatif santrforu Muriqi''
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Victor Osimhen'in Nijerya - Uganda maçında sakatlanması, Mauro Icardi'nin 90 dakika oynayabilmesi için zamana ihtiyaç duyması nedeni ile Galatasaray'ın ligde oynatabileceği, santrfor orijinli bir alternatif oyuncu transfer etme ihtimali doğdu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Özgür SANCAR - AJANSSPOR
Hollanda'da yaşayan ve Avrupa kulüpleriyle güçlü ilişkilere sahip olan menajer Tahsin Koca, sarı kırmızıların, La Liga'da Mallorca forması giyen Kosovalı santrafor Vedat Muriqi'yi transfer edebileceğini söyledi.
Muriqi ya da Banza
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Koca, ''Galatasaray Süper Ligi iyi tanıyan bir santrafor alabilir. Bunu transfer görüşmeleri yaparken öğrendim. Vedat Muriqi'yi kiralık, satın alma opsiyonu ile istiyorlar. Akla yatkın ve olabilecek bir operasyon. Mallorca'nın zaten 4 tane santraforu var. Juventus, Galatasaray'a Milik'i önerdi; ama yöneticiler kabul etmedi; çünkü Milik sakat bir oyuncu. Udinese'deki Keinan da önerildi; ama ligi tanımıyor. Bu oyuncu İngiliz pasaportuna da sahip. Bence geçen sezon Trabzonspor'da kiralık olarak oynayan, Braga'nın futbolcusu Banza da gündemde. Muriqi olmazsa Banza ideal bir yedek santrafor olur'' dedi.
Vedat Muriqi için RCD Mallarco, Ocak ayında 20 milyon Euro'dan bahsediyordu. Türkiye'de transfer 12 Eylül Cuma akşamı gece yarısı bitiyor.