Ajansspor

Galatasaray'ın Tarık Çamdal planı belli oldu

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Sözleşmesi biten futbolculardan sadece Ryan Donk'la yeni sözleşme yapan, Endoğan Adili ile sözleşmesini fesheden Galatasaray, Tarık Çamdal'la da yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki oyuncuya sunacağı teklif de belli oldu.

Galatasaray'ın Tarık Çamdal planı belli oldu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 52 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Cimbom’dan geride kalan 4 sezonda 4 milyon 959 bin Euro kazanan deneyimli sağ bek, 2 sezon önce kiralandığı Eskişehir’de ise 391 bin Euro’yu cebine koymuştu. 

"750 BİN EURO AL VE GİT"

Geçtiğimiz hafta da yıllardır oynamamasına rağmen yüksek meblağları cebine indiren Endoğan Adili’yle anlaşan yönetim, genç futbolcuyla yollarını ayırmıştı.

"750 BİN EURO AL VE GİT"
"750 BİN EURO AL VE GİT"

ABDURRAHİM ALBAYRAK AÇIKLAMIŞTI

 Galatasaray'ın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, İsviçre kampında açıklamalarda bulunmuş ve Tarık'la görüşme gerçekleştirdiğini söylemişti.  

ŞAMPİYONLUK TÖRENİNDE ISLIKLANMIŞTI

Galatasaray'ın iki yıl aradan sonra kazandığı 21. Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu sonrasında gerçekleştirilen törende sarı-kırmızılı taraftarlardan bir kısmı, Tarık Çamdal'ı protesto etmişti. 

Tarık Çamdal'ın isminin anons edildiği sırada tribünlerden ıslıkların yükselmesi dikkati çekmişti. Sonrasında bazı taraftarlar Tarık Çamdal için tezahürat yaparken, buna futbolcular da alkışlarla karşılık vermişti. Çamdal, Mustafa Sandal'dan Aya Benzer'i çaldırmıştı. Taraftarların yine bir kısmı daha sonradan Tarık'ı alkışlamıştı. Sarı-kırmızılı kulübe 2014-15 sezonunda dahil olan Tarık, Galatasaray formasıyla 32'si ilk 11 olmak üzere 42 maça çıktı. Tarık sarı-kırmızılı formayla gol ya da asist üretemedi.  (Habertürk)

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...