Ajansspor

Galatasaray'ın yıldızlarından jest!

Editör: Cüneyt Muharremoğlu

Son Güncelleme /

Adana’da bulunan Galatasaraylı futbolcular, bacaklarına protez takılan ve futbol oynamaya başlayan Muhammet Erol ile bir araya geldi ve 5 yaşındaki çocuğa moral verdi.

Galatasaray'ın yıldızlarından jest!
Haberin Kaynağı:
İHA
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Hasan ve Narin Erol çiftinin 5 çocuğundan biri olan Muhammet'e doğduğunda nadir görülen çift taraflı 'doğuştan kaval kemiği yokluğu' (Tibial Hemimelia) tanısı konuldu. 

Bacakları diz altından kesildi

8 ay önce Muhammet'in her 2 bacağında da enfeksiyon çıktı ve 2 bacak diz altından kesildi.  Anne Narin Erol, oğlunu aylar boyunca Güney Yıldızı Stadyumu'ndaki yaşıtlarının oynadığı Havuzlubahçe Spor Kulübü antrenmanlarına götürdü. 

Protez bacak takıldı

Bu arada bir hayırsever  aileye destek olarak Muhammet'in protez bacak ücretini ödedi. Geçen ay ise Muhammet, protez bacağı takıldı.

Protez bacak takıldı
Protez bacak takıldı

Galatasaraylı oyuncuların kaldığı otele gitti

Muhammet Emre, dün Galatasaray’ın Adana’da kaldığı otele gitti. Burada Galatasaraylı futbolcular ile tek tek görüşüp fotoğraf çektiren Muhammet, keyifli anlar yaşadı. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...