Gaziantep, pes etmesi! Şampiyon son maçta belli olacak...
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off finalinde Gazişehir Gaziantep, Fenerbahçe'yi mağlup etti ve seriyi eşitledi. İşte detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off finali ikinci maçında Gazişehir Gaziantep, Fenerbahçe'yi 67-76 mağlup etti ve seride durumu 1-1'e getirdi.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi ikinci maçında Fenerbahçe ve Gazişehir Gaziantep takımları kozlarını 90. Yıl Spor Salonu’nda paylaştı. İlk maçı kazanan ve seride 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, şampiyonluk için çıktığı mücadelenin ilk çeyreğini 18-16 önde bitirdi. İkinci periyotta rakibine karşı daha üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe soyunma odasına 37-33 önde girdi. Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan kırmızı-siyahlılar son periyoda 53-49’luk skor avantajıyla girdi.
Yüksek tempoda oynanan karşılaşmanın son periyotunda adeta nefesler kesildi. Son periyotta da oyun kontrolünü elinde tutan Gazişehir Gaziantep aradaki farkı açarak mücadeleden 76-67'lik skorla galip ayrıldı. Alınan sonuçla final serisinde 1-1'lik eşitliğe gelindi.

Son maç yarın
Süper Lig şampiyonunu yarın oynanacak serinin son karşılaşması belirleyecek.
