Ajansspor

Genç Aslanlar’dan şampiyonluk sözleri! “Fatih hoca…”

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Galatasaray’ın A Milli Takım kadrosuna seçilen iki genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile Halil Dervişoğlu hem şampiyonluk hem de EURO 2020 için konuştu.

Genç Aslanlar’dan şampiyonluk sözleri! “Fatih hoca…”
Haberin Kaynağı:
GS TV
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor ile sezonun kader maçına çıkacak Galatasaray’da iki genç futbolcunun A Milli Takım’a çağrılması moral oldu. Şenol Güneş tarafından EURO 2020’nin geniş kadrosuna davet edilen Kerem Aktürkoğlu ile Halil Dervişoğlu büyük mutluluk yaşıyor.

GS TV’ye antrenman öncesi açıklamada bulunan ikiliden Kerem Aktürkoğlu, “Bu sene benim için çok güzel geçiyor, gururlu bir sene yaşıyorum. Geçen seneden buraya büyük sıçrayış oldu. Ailemi de gururlandırdığım için ayrı bir mutluluk yaşıyorum. İnşallah ailemi, takımımı ve ülkemi Milli Takım'da iyi temsil ederim" dedi.

Galatasaray’ın son haftaya taşıdığı şampiyonluk iddiasına da değinen genç oyuncu, “Maç saatinin gelmesini bekliyoruz. Hocamız da bizimle konuştu. Maça iyi motive etti. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kazanacağız ve inşallah şampiyonluğu biz göğüsleyeceğiz” yorumunda bulundu.

Halil Dervişoğlu ise, “Yarın için heyecan var tabii... Takım full konsantre ve elimizden geleni yapacağız. İnşallah hayırlısı ne ise o olsun” dedi.

Milli Takım’a çağrılmasını da değerlendiren Halil, “Tabii ki mutluyum, Kerem ile seçildiğim için daha çok mutlu oldum. A Milli Takım bambaşka bir yer. Umarım hayırlısı olur ve milli takımla iyi bir dönem geçiririz” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim’in son haftalardaki prenslerinden 22 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu 28 maçta 6 gol, 1 asist, 21 yaşındaki Halil Dervişoğlu da 11 karşılaşmada 2 gol, 1 asistle oynadı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...