Genç Kartallar imzayı attı
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Beşiktaş altyapıdan yetişen oyuncuları Emirhan Delibaş, Necati Bilgiç, Serkan Emrecan Terzi, Göktuğ Baytekin Berkay Vardar ile profesyonel sözleşme imzaladı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Beşiktaş Kulübü, futbol akademisinden yetişen 5 genç oyuncusuyla sözleşme uzattığını duyurdu. Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar’ın sözleşmeleri 2024-25 sezonu sonuna kadar uzatılırken, Necati Bilgiç ve Serkan Emrecan Terzi ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar, Göktuğ Baytekin ile 2022-2023 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzalandı.
Beşiktaş genç oyuncuları için Vodafone Park’ta düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyesi Fırat Fidan, Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi ile 19 Yaş Altı Akademi takımının yardımcı antrenörü Serdar Topraktepe katıldı.
