Ajansspor

Gençlerbirliği'nden çifte transfer

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Gençlerbirliği, Emrullah Şalk ve İzlanda Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'nda boy gösteren stoper Kari Arnason'u transfer etti.

Gençlerbirliği'nden çifte transfer
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 33 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

1. Lig'de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Gençlerbirliği transferde vites yükseltti.

Kaleci ve stoper  hattına takviyede bulunan Ankara ekibi tecrübeli isimleri kadrosuna dahil etti.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın elde ettiği bilgiye göre; Gençlerbirliği, son olarak Süper Lig ekibi Konyaspor'da görev alan tecrübeli eldiven Emrullah Şalk ve İzlanda Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'nda boy gösteren stoper Kari Arnason ile anlaşma sağladı.

Bu sezon şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Kırmızı siyahlıların daha önce bu ligde şampiyonluk yaşamış ve tecrübeli oyuncuları Transfer etmesi gözlerden kaçmadı. Arnason birçok takımda görev alırken; Emrullah ise, Konyaspor ve Balıkesirpor'da Süper Lig'e yükselme sevinci yaşamıştı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...