Ajansspor

Giresunspor evinde Göztepe'yi 3 golle geçti

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Süper Lig'in 27. haftasında Giresunspor evinde Göztepe'yi 1-0 mağlup ederek 4 hafta sonra galibiyetle tanışırken, sarı kırmızılı konuk ekibin 3 puan hasreti 4 maça çıktı. İşte detaylar

Giresunspor evinde Göztepe'yi 3 golle geçti
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Giresunspor sahasında Göztepe ile karşı karşıya geliyor. Peki Giresunspor-Göztepe maçını hangi kanal yayınlayacak, maçın hakemi kim, karşılaşma saat kaçta başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

 

Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Perez, Aziz Behich, Flavio, Chiquinho, Diabate, Serginho, Muhammed, Umut Nayir

Göztepe: İrfan Can, Kerim, Atakan, Atınç, Wilker Angel, Berkan Emir, Soner, Obinna, Tannane, Halil, Ndiaye

 

Giresunspor ile Göztepe arasındaki mücadeleyi aşağıda yer alan canlı takip ve AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ'nden canlı olarak da takip edebilirsiniz.

[live-match=1529281]

Giresunspor ile Göztepe maçı saat 13.30'da başlayacak ve maçı beIN SPORTS HD 2 canlı olarak yayınlayacak.

Maçın 27. dakikasında Giresunspor'un Muhammed Gümüşkaya ile sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında çok iyi yükselen Umut Nayir kafayla topu ağlara yolladı.

Ligde 18 karşılaşma ile en fazla maçta açılış golünü yiyen takım olan Göztepe, Giresunspor karşısında da 1-0 yenik duruma düştü.

Giresunspor'un sezon başında Beşiktaş'tan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Umut Nayir Göztepe karşısında 27. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 28 yaşındaki futbolcu bu sezon ligdeki 3. golünü kaydetti.

Giresunspor 51. dakikada maçtaki ikinci golünü buldu. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda top ön Diarra'nın kafasında arkaya sekti. Topla buluşan Serginho'nun ceza sahasına gönderdiği topta altı pasta Alexis Perez filelere yolladı.  

Giresunspor'un yaz transfer döneminde transfer etttiği 25 yaşındaki Kolombiyalı stoperi Alexis Perez bu sezonki 24. lig maçında ilk golünü kaydetti. 

Ev sahibi Giresunspor, Göztepe karşısında 69. dakikada farkı 3'e çıkardı. Kaptığı topta hızla atağa çıkan yeşil beyazlılarda Traore pasını ceza sahasında Muhammed Gümüşkaya'ya çıkardı. Genç futbolcu topu ağlara göndererek skoru 3-0'a getirdi.  

Giresunspor'un devre arasında Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Gümüşkaya, yeşil beyazlı ekiple çıktığı 3. maçına çıkarken, ilk kez 11'de başladığı maçta takımının ilk golünde asisti yaparken, 69. dakikada farkı 3'e çıkartan futbolcu oldu. 21 yaşındaki futbolcu Giresunspor formasıyla Göztepe karşısında ilk asistini ve golünü kaydetti.

Konuk ekip Göztepe 75. dakikada ikinci yarıda oyuna giren Arjantinli santrfor'u Franco Di Santo'nun golüyle farkı 2'ye indirdi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...