Giresunspor'dan Galatasaray'a: "Okan'a ihtiyacınız var mı?"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Transfer haberleri. Galatasaray Yönetimi, Kasımpaşa maçı sonrası Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Okan Kocuk için Karadeniz ekibiyle ilk teması kurdu

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray Yönetimi, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında oynanan Kasımpaşa maçı sonrası GZT Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Okan Kocuk için Karadeniz ekibiyle ilk teması kurdu.

Kaleci problemi yaşayan ve arayış içinde bulunan Galatasaray, Okan Kocuk'u sezon başı Giresunspor'a kiralarken takım kaptanı Muslera'nın sakatlığı sonrası kalesinde sıkıntı yaşayan sarı kırmızılılar 26 yaşındaki kalecinin Giresunspor'da gösterdiği performans sonrası kaleci sorununu Kocuk'u geri çağırarak çözmek istiyor.
Giresunspor Yönetimi, kaleci sıkıntısı yaşayan Galatasaray'a, "Okan'a ihtiyacınız var mı? Eğer varsa bize önceden söyleyin ki önlemimizi alalım" teklifine sarı kırmızılı takımdan cevap alamayan yeşil beyazlılar, Galatasaray Yönetimi'nin Kasımpaşa maçı sonrası Okan Kocuk'u gönderin mesajıyla arada kaldı.
Transfer yasağı olan ancak transfer döneminde bu yasağı açması beklenen Giresunspor ile Galatasaray, sarı kırmızılı takımın Trabzonspor ile oynayacağı mücadele sonrası Kocuk'un dönüşü için bir araya gelecek

Okan Kocuk, ligin 22. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasında yaptığı kurtarışlarla takımını mağlubiyetten kurtaran isim olmuştu. 26 yaşındaki başarılı file bekçisi 90+5'te ev sahibi takımın kazandığı penaltıda Bakasetas'ın vuruşunda gole izin vermedi. Penaltı ceza sahasına atıştan önce girilmesi nedeniyle tekrar edilirken, Okan bir kez daha Bakasetas'ın kullandığı penaltıda topun filelerle buluşmasına engel oldu.
Başarılı kaleci, bu sezon rakibin kazandığı 6 penaltı atışının 4'ünü kurtarmayı başardı. Okan kariyerinde yaptığı 133 maçta 12 kez penaltı kurtardı. Giresun'da kalesine gelen son 24 şutun 20'sini çıkarmayı başardı.

