Göztepe'de Stoilov fırtınası! 2'de 2
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Göztepe konuk ettiği Giresunspor’u 3-0 mağlup etti. Göztepe’nin yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov, takımın başında çıktığı iki maçtan da 3 puan çıkardı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de teknik direktör Radomir Kokovic ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Stanimir Stoilov, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ilk 2 maçında kusursuz bir performans sergiledi.
2'de 2 yaptı
Bulgar teknik adam Göztepe’nin başında çıktığı ilk maçında Tuzlaspor’u 2-0 yenerken, ikinci maçında ise Giresunspor’u 3-0’lık skorla geçmeyi başardı.
Bu süreçte rakip filelere 5 gol atan Göztepe, kalesini ise gole kapatmayı başardı. 56 yaşındaki teknik adam iki maçlık bu performansı gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçını da yansıtıp 3’te 3 yapmayı hedeflediği öğrenildi.
Göz-Göz zirveye doğru
Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Giresunspor’u 3-0’lık net bir skorla geçen Göztepe, üst sıralar için mücadele verdiği rakiplerinin puan kaybetmesiyle altın değerinde bir 3 puan almış oldu.
Sarı-kırmızılıların birebir rakiplerinden Kocaelispor, Ümraniyespor’a mağlup olurken; Bandırmaspor ise Tuzlaspor ile berabere kaldı. Durum böyle olunca 4. sıradaki 26 puanlı Göztepe, 3. sıradaki Bandırmaspor’la puanını eşitlerken, ikinci sıradaki Kocaelispor’la arasındaki puan farkını ise 3’e indirdi.