Ajansspor

'Gruptan çıkma şansımız var'

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

'Gruptan çıkma şansımız var'

'Gruptan çıkma şansımız var'
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
'Gruptan çıkma şansımız var'
'Gruptan çıkma şansımız var'

'Gruptan çıkma şansımız var'

Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncularından İrfan Can Kahveci de yarınki maçı kazanarak Hoffenheim-Ludogorets karşılaşmasının sonucunu beklemek istediklerini dile getirdi.

Video - İrfan Can Kahveci: "Gruptan çıkma şansımız var"

"Gruptan çıkma şansımız var." diyen turuncu-lacivertli futbolcu, "Her zamanki gibi kendi oyunumuzu oynayıp, rakibimiz yenip kendi işimizi halletmek istiyoruz. Her ne olursa olsun bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

İrfan, bu sezon forma giydiği maçlarda Emre Belözoğlu'nun pozisyonunda oynadığının hatırlatılması üzerine ise "Emre ağabey çok kaliteli bir isim, ondan çok şey öğreniyoruz. Geçen sene alışma süreci vardı, bu sene 'Tam anlamıyla uyum sağladım.' diyebilirim. Onun boşluğunu doldurmak tabii ki çok zor." değerlendirmesinde bulundu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...