Ajansspor

G.Saray ile anlaştığı iddia edilmişti! İngiltere maçına damga vurdu

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

EURO 2024 C Grubu ikinci maçında İngiltere, öne geçtiği maçta Danimarka'ya karşı üstünlüğünü koruyamadı. Maçın oyuncusu Pierre-Emile Höjbjerg seçildi.

G.Saray ile anlaştığı iddia edilmişti! İngiltere maçına damga vurdu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 46 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2024) C Grubu ikinci maçında İngiltere, öne geçtiği maçta Danimarka'ya karşı üstünlüğünü koruyamadı.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada C Grubu'nda yer alan iki takım, Frankfurt Arena'da karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan İngiltere, 18. dakikada Harry Kane'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra daha üstün oynayan taraf olan Danimarka, 34. dakikada Morten Hjulmand'ın kaydettiği golle beraberliği yakaladı.

Maç 1-1 berabere bitti

Maçın geri kalan bölümünde etkili oynayan takım yine Danimarka oldu. İki ekip de kalan sürede skoru değiştiremeyince maç 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Maç 1-1 berabere bitti
Maç 1-1 berabere bitti

İngiltere grupta 4 puana ulaştı

Bu sonuçların ardından İngiltere grupta 4 puana ulaşırken, Danimarka puanını 2'ye çıkardı.

Pierre-Emile Höjbjerg, maçın oyuncusu seçildi

Öte yandan transferde ismi Galatasaray ile ve 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı iddia edilen anılan Danimarka'nın yıldız oyuncusu Pierre-Emile Höjbjerg, maçın oyuncusu seçildi. 

Pierre-Emile Höjbjerg, maçın oyuncusu seçildi
Pierre-Emile Höjbjerg, maçın oyuncusu seçildi

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...