Ajansspor

Hagi, G.Saray'a önermişti! Sıcak gelişme...

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Hagi, G.Saray'a önermişti! Sıcak gelişme...

Hagi, G.Saray'a önermişti! Sıcak gelişme...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Georghe Hagi'nin Galatasaray'a önerdiği Florinel Coman'ın kulüp başkanından açıklama geldi. Steaua Bükreş Başkanı Becali, "30 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 30 pay istiyoruz" dedi. 

Galatasaray'ın efsanesi Georghe Hagi, Steaua Bükreş forması giyen Florinel Coman'ı Sarı-Kırmızılara önermişti.

 

Bu gelişmenin ardından Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali, 21 yaşındaki kanat-forvet için 30 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 30 pay istediklerini açıkladı.

 

Becali, şöyle konuştu:

"Coman’ı isteyen takımlar oldu. Onlardan 20 milyon euro istedim, şimdi ise 30 milyon euro ve bir sonraki satıştan %30 gelir istiyorum.”

Steau Bükreş Teknik Direktörü Vintila ise, “Belki Manchester City’ye gidebilir. Coman, Romanya’nın en iyi oyuncusu ve nereye giderse gitsin orada yıldız olur” ifadelerini kullandı. (Akşam)

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...