Ajansspor

Hagi kendini görevden aldı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Son dakika haberi.. Galatasaray'ın eski yıldızı Gheorghe Hagi, sahibi olduğu Viitorul'daki teknik direktörlük görevini bıraktı. İşte detaylar..

Hagi kendini görevden aldı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 37 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Hagi kendini görevden aldı
Hagi kendini görevden aldı

Hagi kendini görevden aldı

Romanya Ligi ekibi  Viitorul'un sahibi aynı zamanda da teknik direktörü olan Galatasaray'ın eski yıldızı Gheorghe Hagi, teknik adamlık görevini bıraktı.

Son 5 sezonun en kötü derecesini yapan Viitorul'daki teknik direktörlük görevini bırakan Hagi, açıklama yaptı.

Tecrübeli teknik adam, "Eylül 2014'ten beri yürüttüğüm FC Viitorul Constanta teknik direktörlüğü görevimi bırakıyorum. Bundan sonra futbol akademisindeki görevime devam edecek ve çocuklarla ilgileneceğim" dedi.

Hagi tarafından 2009'da kurulan ve başkanlığını Gheorghe Popescu'nun yaptığı Viitorul Constanta, 2016-2017 sezonunda lig şampiyonu olmuştu.

Futbolculuğu döneminde Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 132 maça çıkan ve 59 gol atan Hagi, sarı-kırmızılılarda 2004-2005 ve 2010-2011 sezonlarında teknik direktörlük yapmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...