Ajansspor

Halil Dervişoğlu ezeli rakibe doğru

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Galatasaray'ın Brentford'dan kiraladığı 22 yaşındaki genç futbolcusu Halil Dervişoğlu'nun menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a haber gönderdiği iddia edildi.

Halil Dervişoğlu ezeli rakibe doğru
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 49 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Galatasaraylı Halil Dervişoğlu'nun, Göztepe maçında takımının uzatmada kazandığı penaltının ardından yedek kulübesinde tepkisiz şekilde oturduğu ekranlara yansıyınca tepki çekmişti.

Türkiye gazetesinin haberine göre bu hafta oynanan Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Halil Dervişoğlu'nun menajeri aracılığıyla siyah beyazlı yönetime haber gönderdiği ve "Beşiktaş'a transferim gerçekleşirse çok mutlu olurum" dediği öğrenildi. Beşiktaş devre arasında Galatasaray'ın eski futbolcusu Gedson Fernandes'i kadrosuna katmıştı.

Halil Dervişoğlu konusunda Beşiktax sportif direktörü Ceyhun Kazancı teknik direktör Önder Karaveli'ye fikrini sordu. Karaveli'nin Halil'in çok kabiliyetli bir oyuncu olduğunu millî futbolcunun transferinin gelecek için çok yerinde bir karar olacağını söyledi. Galatasaray'a kiralık olarak gelen ve bonservisi Brentford'da olan Halil Dervişoğlu'nun satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Bafetimbi Gomis, 3. maçında 3 gol atarak golcü futbolcuları geride bıraktı. Galatasaray'da Diagne 14 maçta 2 gol, Halil Dervişoğlu ise 21 karşılaşmada 3 gol atmıştı. Gomis çıktığı şu ana kadar çıktığı 3 maçta  3 gol atarak Diagne'yi geçerken Halil Dervişoğlu'nu ise yakaladı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...