Halil'den Göztepe maçındaki görüntüsüyle ilgili açıklama
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Göztepe maçında yedek kulübesinde bulunan ve hakemin VAR'a gitmesi anında tepki vermeyen Halil Dervişoğlu açıklama yaptı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray ile Göztepe maçının uzatma anlarında durum 2-2 devam ederken Galatasaray'a galibiyeti getiren 3. gol öncesi verilen penaltı kararına tüm takım çok sevinirken sevinirken Halil Dervişoğlu'nun yedek kulübesinde tepki vermeden oturması çok konuşulmuştu.
Bu sezon Galatasaray'da 26 karşılaşmaya çıkan Halil Dervişoğlu, 4 gol 1 asistlik performans gösterirken Göztepe maçının ardından çok konuşulan görüntüsü için sosyal medya hesabından bir açıklama yazısı yayınladı.

"Değerli Galatasaray camiasına ve taraftarlarına, Göztepe maçındaki görüntü nedeniyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.Öncelikle Galatasaray da olmaktan ve bu formayı terletmekten ve Galatasaray'ın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Son maçtaki görüntünün sebebinin müsabakada istediğim performansı sergileyememekten ve takıma gerekli katkıyı sağlayamamış olmaktan kaynaklanan yaşadığım üzüntü sebebiyle olmuştur. Bilinçli veya herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur. Oyunda olayım ya da olmayayım, her zaman takımımın kazanmasını ister ve bunun için elimden gelen çabayı sarf ederim ve bundan sonrada edeceğim." ifadelerini kullandı.
