"Hayatım boyunca bu olayı unutabileceğimi sanmıyorum"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
ABD Açık Tenis Turnuvası'ndan diskalifiye edilen tek erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic, maç sırasındaki eylemi nedeniyle çok üzgün olduğunu ve yaşananları asla unutamayacağını söyledi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

"Hayatım boyunca bu olayı unutabileceğimi sanmıyorum"
Tek erkeklerde Avusturyalı Dominic Thiem'in şampiyonluğa ulaştığı turnuvanın 4. tur karşılaşması sırasında cebinden çıkarıp kortun arkasına doğru attığı topun çizgi hakeminin boğazına gelmesi üzerine diskalifiye edilen 33 yaşındaki Djokovic, yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Katılacağı Roma'daki İtalya Açık tenis turnuvası öncesinde basın toplantısı düzenleyen Djokovic, "Hakeme yaşattığım şok ve dram nedeniyle çok üzüldüm. Beklenmedik ve kasıtlı olmayan bir hareketti. Ama topu arkaya doğru attığınızda kortta birine çarpma ihtimalini göz ardı etmemelisiniz. Hatamı kabul ediyorum" dedi.
Yaşananlardan ders çıkardığını vurgulayan Djokovic, "Artık bunu geride bırakmak zorundayım. Hayatım boyunca bu olayı unutabileceğimi sanmıyorum. ABD Açık'ın bu şekilde bitmesi benim için büyük bir şok oldu" ifadelerini kullandı.
Turnuvanın 4. turunda İspanyol Pablo Carreno Busta ile karşılaşan Djokovic'in attığı topun boğazına isabet etmesinin ardından çizgi hakemi, bir süre kendine gelememiş ve saha kenarında tedavi görmüştü. Djokovic, olayın ardından hakemden özür dilemesine rağmen turnuvadan diskalifiye edilmişti.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bir başka! Liverpool'a karşı galibiyet...

Leroy Sane, PFDK'ya sevk edildi: İşte muhtemel alacağı ceza!

Liverpool taraftarlarından Atatürk jesti! O sözü için...

Okan Buruk, Liverpool maçından önce yaşadığı endişeyi açıkladı: "Korkuyordum..."

Hull City, 2 maç sonra galibiyeti aldı! Play off...

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın tur şansını yüzdelerle açıkladı!

Nihat Kahveci'den Barış Alper Yılmaz'a: "Git ona teşekkür et!"

Galatasaray çeyrek final kapısını araladı: 12.5 milyon euro daha yolda!

Arne Slot: "Galatasaray ona sahip olduğu için çok şanslı!"

Uğurcan Çakır: Galibiyete inandık!

Gabriel Sara'ya milli takım müjdesi: Ancelotti kararını verdi!

Yüksel Yıldırım "Galatasaray klasik! Avrupa'da oynuyor''

Mario Lemina: Taraftarımızın önünde kazandığımız için çok mutluyuz

Atletico Madrid, Tottenham'ı sahadan sildi

Barış Alper Yılmaz: ''Çok çalışıyorum. Bu seviyelere kendimi hazır tutmalıyım''
