İbrahim Üzülmez açıkladı! Ahmet Nur Çebi ile görüştü mü?
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Beşiktaş'ta prensip anlaşmasına varılan teknik direktör Valerien Ismael'e imzalaması için belgeler yollanırken, ismi hoca adayları arasında anılan İbrahim Üzülmez'den açıklama geldi. İşte detaylar...

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Beşiktaş'ta son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Teknik direktör Önder Karaveli ile sezonu bitirmeme eğilimi oluşurken, ligin kalan kısmını yeni bir hoca ile tamamlama ya da gelecek sezonda takımın başında yer alacak olan yabancı çalıştırıyı görevlendirme seçenekleri masaya kondu.
Önder Karavale'nin yerine sezonu tamamlaması için İbrahim Üzülmez'in ismi gündeme gelirken, siyah beyazlıların yabancı adayı ise Valerien Ismael oldu. Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı Portekizli teknik direktöre imzalaması için dün gece belgeleri yolladı.
Ligin son 8 maçında takımın başına geçip, yeni sezonda Şenol Güneş'in yardımcısı olacağı iddia edilen İbrahim Üzülmez'den önemli açıklamalar geldi.
48 yaşındaki teknik adam, Mynet'e yaptığı açıklamada, "Beşiktaş benim yuvam. Senelerce kaptanlığını yaptım. Göreve geleceksem para bile konuşmam. Beşiktaş benim hayatım için çok farklı bir planda. Her zaman hayalimde Beşiktaş teknik direktörlüğü var. Bugün bir toplantı yapılacak. Oradan çıkacak sonuca göre biz de hareket edeceğiz." dedi.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüştüğünü söyleyen Üzülmez, "Ahmet Nur Çebi ile görüştüm. Ahmet Nur Çebi ile her zaman görüşürüm... Çok değer verdiğim bir kişilik. Ara sıra ararım, konuşuruz. Sadece Beşiktaş üzerinden değil herhangi bir olayda da Ahmet bey ile görüşürüm. Teknik direktörlük için de görüştük. Neler olacağına bakacağız. Benim tavrım net. Beşiktaş beni isterse seve seve gelirim." ifadelerini kullandı.
Şenol Güneş iddiaları hakkında da bilgi veren İbrahim Üzülmez, "Şenol Güneş, Türkiye'nin yetiştirdiği ender hocalardan biridir. Kendisiyle Milli Takımda da çalıştım. Çok sevdiğim biri kendisi. Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş ile ilgili tasarrufu olup olmadığını bilmiyorum. Fakat önümüzdeki sezon takımın başına Şenol Güneş gelecekse, ben onun yardımcılığını yapmayı kabul ederim. Benim için hiçbir sorun olmaz. Bu sezon 8 maç takımın başında kalıp, seneye Şenol hocanın yardımcılığını yaparım." açıklamasını yaptı.
