Ajansspor

Igor Tudor, Roma maçı öncesi oyuncuları uyardı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Igor Tudor, Roma maçı öncesi oyuncuları uyardı

Igor Tudor, Roma maçı öncesi oyuncuları uyardı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 50 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Igor Tudor, Roma maçı öncesi oyuncuları uyardı
Igor Tudor, Roma maçı öncesi oyuncuları uyardı

Igor Tudor, Roma maçı öncesi oyuncuları uyardı

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Udinese'yi çalıştıran Igor Tudor, AS Roma maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kalan maçlarımızın önemini oyuncularıma anlatmaya çalıştım. Son maçlarda olanlar hiçbir şey ifade etmiyordu. Gelişmek için daha fazla çalışmak ve çaba göstermeliyiz.

Roma'nın başında İngiltere'de tarihi bir başarıya imza atan bir teknik direktör var. Oyuncularını motive etme konsuunda çok iyi. Bu karşılaşma onlar içinde çok önemli. Çünkü Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için yarışıyorlar ve kolay bir maç olmayacak. Oynayabileceğimiz en iyi oyunu oynamak istiyoruz.

Hallfredsson bizimle sadece 2 gün çalışabildi. Birkaç hafta daha zamana ihtiyacı var. Onu tanıyorum ve bize neler verebileceğini biliyorum.

Pusetto son maçtan hemen sonra bir diz sakatlığı geçirdi. Şu an iyileşti ve listede adı geçenlerden.

Napoli'nin Empoli maçında kazanmasını istiyorum. Ancak rakiplerimizin maçlarını izlemekten pek  hoşlanmıyorum. Bu beni endişelendiriyor.

Futbolda huzur yok. Yüzde yüzünü vermelisiniz. Veremezsen huzuru bulamazsın. Açıkçası hesap yapmaktan hiç hoşlanmıyorum.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...