Ajansspor

İlhan Palut: "Hepimizin başı sağ olsun"

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Süper Lig'in 14. haftasında Konyaspor deplasmanda Kayserispor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Yeşil beyazlı takımın hocası İlhan Palut "Hepimizin başı sağ olsun" dedi

İlhan Palut: "Hepimizin başı sağ olsun"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Konyaspor, Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. İlhan Palut, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçı sonrası, "Her can çok değerli, inşallah bu sayı artmaz ve yaşadığımız son menfur olay olur" dedi.

Hepimizin başı sağ olsun

İlhan Palut, İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dilerken, bu ortamda fazla taktik konuşmanın doğru olmadığını söyledi. Palut, "Soyunma odasına girer girmez başkanımız bizi yaşanılan durumdan haberdar etti. Gerçekten son derece üzücü, vefat eden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Çok zor bir durum yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.

Oyuncularımı kutluyorum

Her can çok değerli, inşallah bu sayı artmaz ve yaşadığımız son menfur olay olur. Maça gelince de biz galibiyetle bitirdik. Oyuncularımı kutluyorum. Kayserispor’a da başarılar diliyorum. Bu ortamda da daha fazla teknik ve taktik açından da konuşmanın kendi adıma doğru olmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...