Ajansspor

İlk 3 golde bir şey demedik ama 4 de fazla oldu!

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Premier Lig'de Liverpool ile şampiyonluk yarışı veren Manchester City, Wolverhampton karşısında Kevin de Bruyne'nin 4 ve Sterling'in tek golüyle 5-1 kazandı

İlk 3 golde bir şey demedik ama 4 de fazla oldu!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 42 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Premier Lig'de şampiyonluk için puan kaybına tahammülü olmayan Manchester City, Wolverhampton'ı adeta Kevin De Bruyne ile bozguna uğrattı. Karşılaşmayı 5-1 kazanan City puanını 89'a çıkartarak liderliğini korudu. 

Manchester City 7. dakikada Kevin de Bruyne ile öne geçti. Wolverhampton 11. dakikada Leander Dendoncker'le beraberliği yakaladı. 16. dakikada yine Kevin de Bruyne, takımının ikinci golünü attı. 24. dakikada ise üçüncü golünü kaydeden Kevin de Bruyne ilk yarım saat olmadan hat-trick yaptı. 60.dakikada ise dördüncü golünü atan Belçikalı yıldız oyuncu şampiyonluk yolunda takımına üç puanı getirdi. 84.dakikada Sterling takımının 5. golünü attı.

Ayrıca Kevin de Bruyne OPTA verilerine göre bu hat-trick'le birlikte Premier Lig tarindeki en erken üçüncü hat-trick'i yaptı. Daha önce Sadio Mane, Aston Villa karşısında 16 dakikada, Dwight Yorke ise Arsenal'e karşı 22 dakikada üç gol bulmuştu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...