Ajansspor

İmzayı attı, golü yaptı!

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Fenerbahçe'nin MLS ekiplerinden Los Angeles FC'den transferini tamamladığı Diego Rossi, Çaykur Rizespor maçında gol atarak, takımını öne geçirdi. İşte detaylar.

İmzayı attı, golü yaptı!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele gol ile başladı. Sarı-Lacivertliler, ev sahibi ekip karşısında 9. dakikada öne geçti.

Mert Hakan ceza sahası dışı sol çaprazından vuruşunu yaptı. Kaleci Gökhan topu çıkardı. Ceza sahası içi sağ çaprazında topu kontrol eden Serdar Dursun, arkasındaki Diego Rossi'yi gördü. Rossi'nin sağ ayağıyla yaptığı vuruşta savunmaya da çaran top kaleci Gökhan Akkan'ın ayaklarının arsından ağlara gitti.

Diego Rossi, bu sezon deplasmanda en fazla Süper Lig maçının ilk golünü atan Fenerbahçe oyuncusu olmayı başardı. 24 yaşınndaki kanat oyuncusu, bu sezon 5. kez gol sevinci yaşadı. Rossi ayrıca 8 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim olmuştu.

Diego Rossi, sezon başında MLS ekibi Los Angeles FC'den kiralık olarak Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı. Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta 24 yaşındaki Uruguaylı futbolcunun bonservisini aldı.

Sarı-Lacivertliler, konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: "2021-22 Sezonu başından beri kadromuzda kiralık olarak forma giyen profesyonel futbolcu Diego Rossi'nin, 5.500.000 Euro bonservis bedeli karşılığında kalıcı olarak kadromuza katılması konusunda Major League Soccer (MLS) ile mutabık kalınmıştır."

"Oyuncu ile 31.05.2025 tarihinde sona erecek; 2022-23, 2023-24 ve 2024-25 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır."

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...