Ajansspor

İrfan Can Kahveci: "Uzun zamandır, sustum, sabrettim"

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Altay ile karşılaşan Fenerbahçe, maçtan 2-1 galip ayrıldı. Maçın ardından İrfan Can Kahveci, Vitor Pereira ve Mesut Özil hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

İrfan Can Kahveci: "Uzun zamandır, sustum, sabrettim"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, sahasında Altay'ı konuk etti. Sarı-Lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü maçtan, 2-1 galip ayrılmayı bildi. İrfan Can Kahveci, zorlu mücadelede 1 gol, 1 asist ile yıldızlaştı.

Karşılaşmanın ardından İrfan Can Kahveci, maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Sözlerine trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık hakkında konuşarak başlayan İrfan Can Kahveci, "Ahmet Çalık kardeşime allahtan rahmet diliyorum. Çok sevdiğimiz arkadaşımızdı. Ailesine sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kendisi hakkında ortaya atılan iddialara cevap veren İrfan Can, "İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı Fenerbahçe camiasından özür dileriz. Uzun zamandır, sustum, sabrettim. Üzerimize algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Futbolumu eleştirebilirler ama karakterimi eleştiremezler. Bugün iyi oynadı çıktı konuştu diyebilirler. Hocayı yedi diyorlar. Bir sürü şeyler söylüyorlar. Susmam kabul ettiğim anlamına gelmiyor. Kilo fazlası var diyorlar, nerede? Kilo ölçümü yapıyorlar. Yalan iddialar atıyorlar. Taraftarımızdan ricam, arkamızda dursunlar. İnşallah galibiyet serimizin bir başlangıcı olur." dedi.

26 yaşındaki futbolcu, "Giden hocamıza da teşekkür ederim. Bizim işimiz saha içinde. Başkanımız gece gündüz demeden çalışıyor. Herkes çok istekli ama bazen şanssızlıklar olabiliyor. Bazen taraftarımız ıslıklıyor ama onlara karşı saygısızlık yapmam çünkü ben Fenerbahçe'liyim. Burası benim hayalimdi." şeklinde konuştu.

Oyun tarzının taraftara yansıması hakkında açıklama yapan oyuncu, "Şanssızlıklar oldu, 3 kez sakatlandım. Bu da bana bir ders oldu, daha çok dikkat ediyorum. Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Emek vermeye çalışıyorum. Dışarıdan oyun tarzımla ilgili isteksiz görülebilir ama ben böyle oynuyorum. Başakşehir'de de böyleydi. Burası için her şeyin sorumluluğu alırım. İnşallah bu galibiyet serimizin galibiyeti olur." dedi.

Golden sonra Mesut Özil'in yanına giderek, sarılan İrfan Can Kahveci, yıldız oyuncu için "Mesut ağabey, ender gördüğüm karakterlerden birisi, büyük bir yıldız. Ondan da bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. O da Fenerbahçe için her şeyini vermeye çalışıyor. İkimiz de her şeyi yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...