İrfan Can Kahveci'nin yüzü gülmüyor! Yine kötü haber...
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Son dakika Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen ve Başakşehir maçında sakatlanan İrfan Can Kahveci'den kötü haber geldi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Fenerbahçe, dün akşam 1-0 kaybedilen Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "M. Başakşehir maçında aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz İrfan Can Kahveci’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan görüntülemesinde omuz başında non-deplase kırık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.
Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Milli futbolcu, bu sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı 11 karşılaşmada forma giyemedi. Başarılı oyuncu ayrıca cezası nedeniyle de 2 maçta görev alamadı.
Bu sezon sarı-lacivertli takım ile 19 maça çıkan Kahveci, 2 gol ve 5 asist ile oynadı. 26 yaşındaki oyuncu 31 Ocak 2021 tarihinde Medipol Başakşehir'den 7 milyon Euro bonservis ödenerek transfer edilmişti.





