Ajansspor

İsmail Kartal: "Bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu"

Editör: Akın Ungan

Son Güncelleme /

Fenerbahçe, Süper Lig'de Hatayspor'u 2-0 yendi. Maçın ardından Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal açıklamada bulundu. İşte detaylar.

İsmail Kartal: "Bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sarı-Lacivertliler 2-0 kazanmayı başardı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

"Bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu"

İsmail Kartal, "Biz bu maça çok iyi hazırlandık. Bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Bu akşam böyle oldu. 2-0 öne geçtikten sonra çok net pozisyonlarımız vardı. Onları da değerlendirebilirdik" ifadelerini kullandı.

"Fred'in iyi oynaması, Becao'nun 4 ay sonra iyi oynaması.."

Kartal, "Bazı beklentimin yüksek olduğu futbolcular, bugün saha içerisinde çok iyi cevap verdi. Fred'in iyi oynaması, Becao'nun 4 ay sonra iyi oynaması... Maçı kazanmak istiyorduk. Bu akşam 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Volkan Demirel benim kardeşim. Hangi şartlarda mücadele verdiğin biliyorum. Bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" dedi.

"Şu ana kadar güzel geldik"

Forma rekabeti hakkında konuşan İsmail Kartal, "Bizim takımdaki oyuncular çok üst düzeyde oyuncular. Onlara aynı mesafede olduğumu biliyorlar. Aramızda çok güzel bir bağ ve saygı var. Şu ana kadar güzel geldik. İnşallah sezonu da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Yaptığı değişiklikler hakkında ise İsmail Kartal şu ifadeleri kullandı: "Bazı oyuncularımızı fazla yıpranmaması için değişiklik yaptım. Bu galibiyeti bütün taraftarımıza armağan ediyorum"

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...