Ajansspor

İsmail Kartal, Çağlar Söyüncü iddialarına son noktayı koydu!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir'i yendiği maç sonrası teknik direktör İsmail Kartal, Çağlar Söyüncü transferi iddiaları hakkında açıklamalar yaptı.

İsmail Kartal, Çağlar Söyüncü iddialarına son noktayı koydu!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 58 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında konuk olduğu RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Çağlar Söyüncü iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Sakat oyuncular ve transferle ilgili bilgiler veren Kartal, hakemin yönetimiyle ilgili de konuşarak şunları söyledi:

"Çağlar ile ilgili bir düşüncemiz yok"

“Fred ile ilgili sakatlık sonrası, maç maç rakibe göre değerlendirmek istiyoruz. Yarın Crespo ve Miha da takımla çalışmalara başlıyor. Çağlar ile ilgili bir düşüncemiz yok. 

Rakibe göre çalışıyoruz. İlk devre Ferdi atağa çıkacak Deniz Türüç elini koyuyor faul yapıyor. Hakemler gözünün önünde oluyor, bunun karşılığı sarı kart. 

"Kart verilmediği için maç gerildi"

Eğer hakem bunu vereseydi ilk devre, rakiplerinin biraz daha kontrollü olmasını sağlayabilecekti. Kart verilmediği için maç gerildi. Hem rakip takım oyuncularına hem bizim oyuncularımıza sarı kart vererek dengelemek istedi” 

Birçok takım peşinde

Öte yandan Çağlar Söyüncü'nün ismi Porto, Fulham, Milan, Monaco ve West Ham gibi takımlarla da anılıyor.

9 maçta forma giydi

Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden milli futbolcu, bu sezon 9 maçta forma giydi ve 213 dakika sahada kaldı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...