Ajansspor

İsmail Kartal o kararından bin pişman!

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren, Konferans Ligi'nde ise çeyrek final mücadelesi verecek olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yıldız futbolcu nedeniyle pişlanlık yaşadığı ileri sürüldü.

İsmail Kartal o kararından bin pişman!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 41 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig esame listesinde Ryan Kent'e yer vermemiş Joshua King'i listede tutmuştu. Ancak başarılı teknik adam bu kararında pişmanlık yaşadığı iddia edildi.

1 aydır takıma dönemedi

Takvim'de yer alan haberde, bu sezon 23 maçta görev yapan Joshua King, çeşitli sakatlıklar nedeniyle 19 maçı kaçırdığı belirtilirken son olarak Ziraat Türkiye Kupası'daki Gaziantep FK maçında sakatlık yaşayan ve ayak bileğindeki problem nedeniyle 1 aydır takıma dönemeyen Norveçli forvetin ne kadar süre daha sahalardan uzak kalacağı belli olmadığı kaydedildi.

Joshua King'in tedavisi devam ediyor.

23 maçta forma giydi

Fenerbahçe'nin 2022-23 sezonunda Watford'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 32 yaşındaki Norveçli kanat oyuncusu bu sezon sarı lacivertli formayla 23 maçta süre alırken 4 gol attı ve 4 asistlik performans sergiledi.

23 maçta forma giydi
23 maçta forma giydi

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...