İşte Abdülkadir ve Trondsen'in yeni adresleri
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Abdülkadir Parmak ve yabancı sayısına takılan Trondsen için Giresunspor ve Rizespor devreye girdi. Giresunspor bir adım önde.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Bu sene yükseldiği Süper Lig'in ilk yarısını 22 puanla 14. sırada bitiren Giresunspor ikinci yarıya devre arasında yapacağı transferlerle iddialı girmek istiyor. Giresunspor Trabzonsporda yeterince forma şansı bulamayan Abdülkadir Parmak ve yabancı oyuncu çokluğu ve yapılması muhtemel yabancı transferi nedeniyle kadroya giremeyen Anders Trondsen için anlaşmaya çok yakın. Çaykur Rizespor'un da talip olduğu iki futbolcunun Giresunspor forması giymesi an meselesi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı geçen sezon oynanan ve 1-1 berabere biten Galatasaray maçında Abdülkadir Parmak'ı oyuna almak istedi. Ancak 28 yaşındaki futbolcu oyuna girmek istemeyince ipler gerildi. Bordo-mavili kulüp disiplinsiz hareketleri nedeniyle Abdülkadir Parmak'ın kadro dışı bırakıp ve oyuncuya 125 bin TL para cezası vermişti. Ancak sonrasında Parmak affedilip takıma katılmıştı.
Trabzonspor'a Alexander Sörloth'un da tavsiyesiyle Transfer edilen Norveçli futbolcu Anders Trondsen 9 Eylül 2020 tarihinde çapraz bağ sakatlığı nedeniyle 2020-21 sezonunu kapatmıştı. Sonrasında Trondsen, 26 Ağustos 2021 tarihinde bu kez kas sakatlığı geçirdi. Yine formasında uzak kaldı. Düzenli forma şansı bulamayan ve yabancı sayısının fazla olmasından dolayı Norveçli oyuncu takımdan ayrılabilir.

Bordo-mavililerin kadrosundaki yabancı futbolcular: Bakasetas ve Siopis (Yunanistan) Hamsik (Slovakya), Trondsen (Norveç), Koita (Fransa), Cornelius (Danimarka), Edgar le (Portekiz), Denswil (Hollanda), Nwakaeme (Nijerya), Gervinho (Fildişi Sahili) ve Djaniny (Yeşil Burun Adaları), Peres ve Vitor Hugo (Brezilya) bulunuyor. 13 yabancıya sahip Trabzonspor Trondsen'i takımdan göndererek yabancı kadrosunda yer açmak istiyor.
