İşte Galatasaray'ın anlaştığı forvet!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Transfer haberleri. Pınar Karşıyaka'da Yunus Emre Sonsırma'nın ardından 2 yıldır takımda forma giyen Mahir Ağva da Galatasaray NEF'le anlaştı. Detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray NEF, Pınar Karşıyaka'da forma giyen Yunus Emre Sonsırma'dan sonra uzun forvet Mahir Ağva ile anlaşmaya vardı.
Kaf-Kaf'ın kadroda tutmak için görüştüğü gurbetçi uzun forvet yeni sezonda sarı-kırmızılılarda oynayacak.
Pınar Karşıyaka'nın listesindeki isimler
Semih Erden'le de yollarını ayıracak Karşıyaka, dış transferde ise Beşiktaş'tan Arnavut asıllı 24 yaşındaki uzun forvet Ercan Osmani ve 19 yaşındaki pivot Furkan Haltalı'nın ardından Tofaş'tan eski oyuncusu 26 yaşındaki guard Berk Uğurlu ve 5 yıldır Portekiz'de Sporting CP'de oynayan 28 yaşındaki kısa forvet Travante Williams'a kanca attı.
William ve Ercan bekleniyor
Prensipte anlaşılan Williams ve Ercan Osmani'nin transferlerinin açıklanması bekleniyor. Furkan, İstanbul'dan ayrılmaya sıcak bakmazken, Pınar Karşıyaka'da daha önce 2017-2019 yılları arasında oynayan milli guard Berk'e ise başka talipler de var. Kaf-Kaf'ta Berkan Durmaz ise A Milli Takım'ın 2023 FIBA Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Büyük Britanya maçının kadrosuna seçildi.
