Ajansspor

İtalyanlar, Galatasaray'ın o transferden vazgeçtiğini duyurdu

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Galatasaray, devre arasında yapağı takviyelerle yeniden çıkışa geçmek isterken, Diawara transferinden vazgeçti.

İtalyanlar, Galatasaray'ın o transferden vazgeçtiğini duyurdu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 35 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Sarı kırmızılılar bu doğrultuda ilk Transfer hamlelerini yaptı, Assunçao ve Yedlin ile yollar ayrılırken, Luyindama da kiralık olarak gönderildi. Aslan, eski golcüsü Bafetimbi Gomis'i yeniden kardosuna katarken, kaleyi de Barcelona'dan kiralanan Pena'ya teslim etti.

6 numara pozisyonuna da mutlaka transfer yapacak olan Galatasaray'ın bu bölge için anlaşmaya vardığı Fiorentina'nın Şilili ön liberosu Erick Pulgar'ı açıklaması bekleniyor. Sarı kırmızıların bu bölge için alternatifleri arasında Roma'da oynayan Gineli Amadou Diawara da bulunuyordu.

Forzaroma'nın haberine göre sözleşmezi 30 Haziran 2024'te sona erecek 24 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen Galatasaray ve Valencia transferden vazgeçti. 

Haberde Veniza'nın teklifiyle ilgilenmeyen Diwara için tek seçeneğin Cagliari olduğu aksi takdirde kariyerine Roma'da devam edeceği ifade edildi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...