Ajansspor

Jesus: "Galatasaray da puan kaybedecek"

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maç sonu şampiyonluk açıklamasında bulundu. İşte detaylar

Jesus: "Galatasaray da puan kaybedecek"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 59 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. hafta kapanış maçında Olimpiyat Stadyumu'nda Karagümrük'ün konuğu oldu. Sarı Lacivertliler, ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen 2. yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmasını bildi. 

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

"Arao'nun golü neden iptal edildi?"

İlk olarak hakem hatalarına dikkat çeken Jesus, "Geriden gelerek kazandığımız bir maç daha... Oyuncularımı tebrik ederim. Alanyaspor maçında da benzer senaryo yaşadık. Hakem yönetimi de maçı karmaşıklaştırdı. Arao'nun golü neden iptal edildi? Valencia'nın penaltısı neden verilmedi? Anlamadım." dedi.

"Kaybedip de bahane söylemiyorum"

Hakem konusunu dillendirmekten hoşlanmadığını dile getiren Jesus, "İptal edilen golümüzü tekrar izledim. Eğer hakemler bunlara faul çalıyorsa ceza sahası içindeki her pozisyona faul verilmeli. Kazandığımız halde bunu söylüyorum. Kaybedip de bahane söylemiyorum. Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum. Umarım bu sezon bir daha hakem konuşmak zorunda kalmam." dedi.

"Kaybedip de bahane söylemiyorum"
"Kaybedip de bahane söylemiyorum"

"Biz hala savaşmaya devam ediyoruz"

Şampiyonluk yolunda ezeli rakiplerinin de puan kaybedeceğini ifad eden Jesus, "Galatasaray da puan kaybedecek. Hangi takımın daha az puan kaybedeceğini göreceğiz. Kupada yarı finaldeyiz ve ligde ezeli rakibimizin 6 puan gerisindeyiz. Biz hala savaşmaya devam ediyoruz." dedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...