Jose Mourinho ile Benfica'da buluşan Mario Branco buradan da mı yolcu?
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Teknik direktörlüğünü Jose Mourinho'nun yaptığı, sportif direktörlük koltuğunda Mario Branco'nun oturduğu Benfica'nın Aston Villa ile yollarını ayıran Sportif Direktör Monchi'yi göreve getirmek istediği belirtildi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR DIŞ HABER
Teknik Direktör Bruno Lage ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Benfica ile ilgili dikkat çeken bir idida ortaya atıldı.
Monchi'yi göreve getirmek istiyorlar
Football Insider'ın haberine göre; Benfica yöneticileri, İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'dan ayrılan Sportif Direktör Monchi'yi takımda göreve getirmek istiyor.
Monchi gelirse Branco ile yollar ayrılabilir
Haberde belirtilen bilgiye göre; Benfica'nın Monchi'ye takımda görev vermesi halinde mevkidaş Mario Branco takımdan ayrılacak ya da farklı bir pozisyonda görevine devam edecek.

"Fenerbahçe'nin hedefindeydi"
İngiliz gazetesinde yer alan habere göre Monchi, bu yaz Fenerbahçe'nin hedefindeydi ve sarı-lacivertli ekibe katılmaya yakın bir konumdaydı.