Ajansspor

Kadıköy'de penaltı yağmuru

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta maçında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelirken bu sezon ilk kez bir karşılaşmada üç kez penaltı kararı verildi

Kadıköy'de penaltı yağmuru
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 41 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta maçında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşılaşmasında bir ilk yaşandı. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan üç kez Penaltı noktasını gösterdi. 

Penaltı yağmuru

Maç 2-2 berabere devam ederken 60.dakikada Fenerbahçe ceza sahasında Crespo'nun koşu yoluna atılan pasta Caner topa elle dokununca sarı-lacivertli takım penaltı kazandı. Penaltıyı Valencia gole çevirerek durumu 3-2 yaptı. Bu kez 65. dakikada Fatih Karagümrük'te savunma arkasına hareketlenen Borini, ceza sahasında kaleci Altay'ın hamlesiyle yerde kaldı penaltı kararı verildi. İtalyan golcü Borini penaltıyı gole çevirdi ve durumu 3-3'e getirdi. 
 
 

Valencia'dan üç gol

71. dakikada maçın üçüncü penaltı kararı verildi. Valencia şutunu çekti, savunmanın elle müdahalesinin ardından VAR merkezi devreye girdi ve penaltı kararı çıktı. Penaltıyı gole çeviren Valencia durumu 4-3'e getirdi ve kendisinin üçüncü golünü attı. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...