Ajansspor

Kaf-Kaf için en güçlü teknik direktör adayı belli oldu

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Bu sezon teknik direktör konusunda sıkıntılar yaşayan Karşıyaka, Erman Güraçar’la yollarını ayırıp, alt liglerde şampiyonluk yaşayan Mehmet Altıparmak anlaşmak istiyor.

Kaf-Kaf için en güçlü teknik direktör adayı belli oldu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon teknik direktör konusunda sıkıntılar yaşayan Karşıyaka, Erman Güraçar’la yollarını ayırıp tecrübeli ve takımı şampiyon yapacak bir teknik adamla anlaşmak istiyor.

Erman Güraçar 2 kez getirildi

Geçtiğimiz sezon teknik direktör istikrarı konusunda sıkıntı yaşayan Karşıyaka, lige Erman Güraçar’la başladı. İşler daha sonra yolunda gitmeyince Güraçar’la yollarını ayıran İzmir temsilcisi, takımın başına Selahaddin Dinçel’i getirdi. Dinçel’le de istenilen sonuçlar alınamayınca yeşil-kırmızılı yönetim tekrar müdahale etti ve Selahaddin Dinçel’le yollarını ayırıp takımın başına tekrar Erman Güraçar’ı getirdi. 

Hedef şampiyonluk

48 yaşındaki çalıştırıcı ikinci döneminde başarısız sonuçlar alıp play-off hattının dışında kalınca Karşıyaka yönetimi Güraçar’la yollarını ayırdı. Yönetim, Kaf-Kaf’ı şampiyon yapabilecek tecrübeli bir teknik adamla anlaşmak istiyor.

Hedef şampiyonluk
Hedef şampiyonluk

En güçlü aday Mehmet Altıparmak

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı’nın gönlündeki ismin de 2018'de Erzurumspor, 2019'da Gaziantep FK ve 2020'de Hatayspor'la alt liglerde şampiyonluk yaşayan Mehmet Altıparmak'ın olduğu öğrenildi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...