Ajansspor

Kafasına 25 dikiş atılmıştı! Federasyon son kararı duyurdu: 6 maçtan men!

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

İngiltere Futbol Federasyonu, Millwall kalecisi Liam Roberts'a verilen 3 maçlık men cezasının 6 maça yükseltildiğini açıkladı.

Kafasına 25 dikiş atılmıştı! Federasyon son kararı duyurdu: 6 maçtan men!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - DIŞ HABER

F.A. Cup'ta Premier Lig takımlarından Crystal Palace ile Championship ekiplerinden Millwall arasında oynanan maçta konuk takımın kalecisi Liam Roberts, bir pozisyonda Jean-Philippe Mateta'ya çok sert bir müdahalede bulunmuştu ve kırmızı kart görmüştü. İngiltere Futbol Federasyonu, Roberts ile ilgili son kararını verdi.

6 maçtan men edildi

Millwall kalecisi Liam Roberts'a ilk etapta 3 maç ceza veren Federasyon, karar değiştirerek cezayı yükseltti. İngiltere Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Jean-Phillippe Mateta'ya yaptığı sert hareket nedeniyle Roberts'a verilen 3 maçlık cezanın artırıldığı ve 30 yaşındaki kalecinin 6 maçtan men edildiği belirtildi.

İlk ceza yetersiz

Konuya ilişkin yapılan açıklamada verilen ilk cezanın yetersiz olduğu ve bu sebepten yükseltildiğine dikkat çekildi.

İlk ceza yetersiz
İlk ceza yetersiz

Başına 25 dikiş atıldığı açıklamıştı

Öte yandan karşılaşmayı 3-1 kazanarak turnuvada adını çeyrek finale yazdıran Crystal Palace, pozisyonun ardından hastaneye kaldırılan Fransız futbolcunun başına 25 dikiş atıldığını açıklamıştı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...