Ajansspor

Kan kaybeden Galatasaray için flaş iddia! Futbolcular partileri abarttı

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Avrupa Ligi'ne play-off turunda veda eden, kupada disiplin puanıyla tur atlayan, ligde son iki maçında 4 puan kaybeden Galatasaray'da futbolcular partileri abarttığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Kan kaybeden Galatasaray için flaş iddia! Futbolcular partileri abarttı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Galatasaray’da önlenemeyen kan kaybı endişe yarattı. Kötü gidişe, Kasımpaşa deplasmanında da son veremeyen ve şampiyonluk yolunda 4 puan önde olmasına rağmen havasını kaybeden Aslan için kara tablo aslında hemen gelmedi. Avrupa’ya havlu atan sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale de zar zor geldi.

Milliyet'in haberine göre; şampiyonluk yolunda moral motivasyonu rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran sarı-kırmızılılarda, yolunda gitmeyen ve tedirginlik yaratan noktalar şöyle:

Çok başlılık

Sportif AŞ’de 4 ayrı başkan vekilinin bulunması yetki tartışması yarattı. Başkan Dursun Özbek’in bu konuda nasıl bir adım atacağı merak ediliyor.

Hedef adam Okan Buruk

Gerek takım mühendisliği gerekse kurgu yanlışlığı nedeniyle Galatasaray taraftarının hedef ismi haline gelen Okan Buruk, sahaya çıkardığı kadro ve yaptığı değişikliklerle, puan kayıplarının başaktörü olarak gösterildi. Kendi ise, yönetimsel açıdan yalnız kaldığını, rakibin algı operasyonunu çok iyi başardığını düşünüyor.

Hedef adam Okan Buruk
Hedef adam Okan Buruk

Fisktür korkutuyor

Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye oranla zorlu fikstürü dikkat çekiyor. Ancak ezeli rakibinin Avrupa’da yoluna devam etmesi ve buradan yorgun lige dönecek olması, Cim-Bom’u biraz olsun ümitlendiriyor.

Kötü performanslar arttı

Son maçta 3 gol yemesine rağmen iyi bir performans sergileyen Muslera ve 2 gol atan Osimhen ile biraz da Sanchez dışında herkes kötü... Sara, Torreira, Barış, Sallai ve Abdülkerim gibi isimlerin kötü performansı devam ederse sarı-kırmızılıların işi çok zor.

Partileri abarttılar

Torreira’nın doğum günü için yapılan partinin zamanlaması (Alkmaar deplasmanından 3 gün önce) çok tartışıldı ama futbolcular iki ayrı mekanda (Etiler ve Maslak’ta) eğlenmeye devam ediyor.

Partileri abarttılar
Partileri abarttılar

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...