Karşıyaka, Soner Tolungüç ile yeniden anlaştı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Karşıyaka transfer haberleri.. TFF 3. Lig ekibi Karşıyaka, teknik direktör Soner Tolungüç ile yeniden anlaşmaya vardı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Karşıyaka, Soner Tolungüç ile yeniden anlaştı
Karşıyaka, geçtiğimiz sezon takımın başında yer alan Soner Tolungüç ile sözleşme şartlarının uyuşmaması sebebiyle yollarını ayırmıştı. Ancak yeşil-kırmızılı yönetim 55 yaşındaki teknik adamla tekrar görüşerek pürüzleri ortadan kaldırdı ve yeniden anlaşma sağladı.
Anlaşmanın ardından konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Soner hocamızla zaten gönül birliğimiz var. Daha önce söylediğim gibi, inşallah kendisiyle uzun yıllar birlikte çalışacağız. Hocamızla aramızda para problemi yaşanmadı. Güzel bir birlikteliğimiz var ve bunu sürdürmek için yola devam ediyoruz. Hedefimiz yeni sezonda yine şampiyonluk olacak" dedi.
Teknik direktör Soner Tolungüç ise, “Karşıyaka Spor Kulübü’ne olan sevgim çok büyük. Yeniden Karşıyaka’da görev yapacağım için heyecanlıyım. Başkanımızla yaptığımız görüşmede alacağım ücretle ilgili hiçbir konuşmamız olmadı. Yönetimimizin uygun göreceği rakamla sözleşme yenileyip göreve devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçının saati değişti!

Abdullah Kavukcu'dan Beşiktaş'a yanıt: "8 kişi mi oynayalım"

Thorsten Fink: "Kendimize güveniyoruz, çeyrek finale kalacağımıza inanıyorum"

Inigo Perez Soto: "Samsunspor deplasmanında elimizden geleni yapacağız"

Erzurumspor'a Ümraniye'de soğuk duş! 13 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi

TFF tepkilere kayıtsız kalmadı! Kulüplere VAR önerisi...

Fenerbahçe'den Çağrı Hakan Balta'nın ardından yeni transfer hamlesi!

İran, Dünya Kupası'na katılacak mı? Spor Bakanı resmen açıkladı

Fenerbahçe'den TFF'ye VAR önerisi: ''Yöneticiler de olsun...''

FIFA'dan Türk kulübüne 6 puan silme cezası

Selçuk İnan: "Her maçı kazanmak istiyoruz"

Ömer Faruk Yurtseven, G-League’de ikinci maçında da double-double yaptı

Oscar Trejo: "Bu anları yaşamak için buralara kadar geldik"

Samsunspor'un Rayo Vallecano maçı kamp kadrosu belli oldu!
