Ajansspor

Kartal'ın yeni stoperi Portekiz'den geliyor

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın Braga'da görev yapan Tormena için görüşmelere başladığı iddia edildi.

Kartal'ın yeni stoperi Portekiz'den geliyor
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 51 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarına başlayan ve savunmanın merkezine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Portekiz Ligi takımlarından Braga'da forma giyen Vitor Tormena için önemli bir görüşme yaptı.

Portekiz basını duyurdu! Beşiktaş, 2.kez...

Portekiz basınından Maisfutebol'a göre Beşiktaş, Vitor Tormena’yı transfer etmek için Braga ile görüşmelere başladı. Haberde Türk kulübünün ilk saldırıda başarısız olduğunu ve yaklaşık 2,5 milyon euro'luk bir teklifin reddedildiğini yazdı.

Benfica'dan Tormena için 5 milyon Euro talep

Ayrıca haberde Başkan Salvador'un Beşiktaş'tan yaklaşık 5 milyon Euro istediği belirtildi. Ocak ayından itibaren herhangi bir kulüple ön sözleşme imzalamakta özgür olacak Tormena için Braga bu yaz problemi çözmek istiyor.

Benfica'dan Tormena için 5 milyon Euro talep
Benfica'dan Tormena için 5 milyon Euro talep

Beşiktaş, Tormena için ısrarcı

Portekiz ekibinin 2 milyon Euro'ya inmesi halinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor. Tayyip Talha Sanuç’un sakatlığı, Welinton’la yolların ayrılması ve Romain Saiss’in olası vedası nedeniyle stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın Vitor Tormena konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Tormena'nın performansı

27 yaşındaki defans oyuncusu Tormena, bu sezon Braga ile 40 maça çıkıp, 1 gol, 1 asist kaydetti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...