Kayserispor maçına saatler kala Trabzonspor'a kötü haber
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Son dakika haberleri... Kayserispor'la karşılaşacak TFF Süper Lig takımı Trabzonspor, Dorukhan Toköz'ün sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Bu akşam Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Kayserispor ile sahasında karşılaşacak Trabzonspor'da Dorukhan Toköz şoku yaşanıyor. Başarılı oyuncu sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Kalça adalesinden sakatlık yaşayan Dorukhan Toköz’ün bugün çekilen MR’ında sol kalçasında kas içi kanama tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.
Bordo-mavili takımda Dorukhan Toköz'ün yerine Abdülkadir Ömür'ün oynaması bekleniyor.
Geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor'a attığı golle bu sezon ilk kez gol sevinci yaşayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon çıktığı 20 maçta 1 gol ve 2 asist ile oynadı.

Trabzonspor ile Kayserispor arasındaki maç bu akşam oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak.
