Ajansspor

Kerem Aktürkoğlu: "Başakşehir 4 yılımı çaldı, Avcı'ya kırgınım"

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Aktürkoğlu'nun açıklamaları...

Kerem Aktürkoğlu: "Başakşehir 4 yılımı çaldı, Avcı'ya kırgınım"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Vole'de yayınlanan Baş Başa programına konuk oldu. Kerem; Avrupa hedefi var mı? Fatih Terim ve Domenec Torrent hakkındaki düşünceleri gibi birçok konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

- Avrupa'ya gidiyor musun?

Aktürkoğlu, "Konuşulanlar çok güzel ama şu an benim kulübümle sözleşmem var. Galatasaray, görüşmelere onay vermedikçe kimseyle görüşme yapamam.

Ben 4 yılımın çalındığını, elimden alındığını düşünüyorum. 16 yaşında Başakşehir'e imza attığımda çok büyük hedeflerle o yola başlamıştım. Ancak uygulananlardan sonra her şeyin farklı olduğunu düşündük.

Başakşehir'de futbolculardan bana karşı keskin bir tavır vardı. Antrenmana çıktığım zaman, 'Allahım ne olur ayağıma bugün top değmesin, ben top kaybedeceğim ve beni sakatlayacaklar' diyerek 1 senemi bitirdim.

Abdullah Avcı döneminde profesyonel imzayı da attım. A takıma çıktım, beklediğim gibi olmadı. Çok büyük bir hiyerarşi, rütbecilik vardı. Sen küçüksün, haddini bileceksin şeklinde yani. Yapım gereği haksızlık karşısında susamam

O zaman benim gibi karşı çıkanları görmedikleri için takımdakiler bana karşı tavır aldı. Antrenmana çıkarken ayağıma top değmesin diye dua ediyordum. Şu an Emirhan'a, Arda Güler'e hocaları tarafından nasıl davranılıyorsa, onu beklerdim.

Hiyerarşi, Türk futbolundaki en büyük sorundur. Abdullah Avcı'ya hiçbir şekilde kızgın değilim ama kırgınım ve hayal kırıklığı içerisindeyim. Artık önüme bakıyorum. Her şeyi geride bıraktım.

Başakşehir'de bu yaşadıklarım, hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor. O insanları utandırmak, benim tek amacımdı. İnşallah 'Senden bir şey olmaz, Süper Lig'i hak etmiyorsun' diyen o insanları utandırmışımdır.

Beni zorla kiralamak istediler. 'Erokspor'a 3 yıl kiralık gideceksin, sözleşmeni de asgari ücretten 5 yıl uzatacağız' dediler. Kabul etmedim. Kadro dışı bırakıldım, 1 sezon tek başıma çalıştım." dedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...