Kocaelispor'da Petkovic sıkıntısı devam ediyor!
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Kocaelispor'un sezon başında transfer ettiği yıldız santrfor Bruno Petkovic sakatlığı nedeniyle maçlara çıkamıyor. Teknik direktör Selçuk İnan, Hırvat forvetin sağlık durumu hakkında konuştu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor'da teknik direktör Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. İnan, Yeşil-Siyahlılar'ın sezon başında kadrosuna kattığı Bruno Petkovic'in sağlık durumu hakkında konuştu.
"Petkovic sıkıntısı devam ediyor"
Takımdaki eksik oyuncular hakkında açıklama yapan Selçuk İnan, "Petkovic'in (Bruno) sıkıntısı devam ediyor. Aramızda olmayabilir. Haidara (Massadio) büyük ihtimalle aramızda olacak ama fiziksel olarak ne kadar karşılığı olur bilmiyorum. Daha 1 haftamız var. Milli takımlardaki oyuncularımız var. Can'ın hafif bir hastalığı var. Karol (Linetty) gibi ufak tefek sakatlıkları olan oyuncularımız oldu. Yetişirse Bruno, ona da bakacağız" cümlelerine yer verdi.
Petkovic'in Kocaelispor performansı
Kocaelispor formasıyla 8 maça çıkan Bruno Petkovic, 720 dakika süre aldı. 31 yaşındaki santrfor, 4 kez rakip fileleri havalandırdı.