Ajansspor

Kokoskov: "Bahaneler kimsenin umrunda değil"

Editör: Burak Alaca

Son Güncelleme /

EuroLeague'de temsilcimiz Anadolu Efes'in deplasmanda AS Monaco'ya 102-66 mağlup olduğu maçın ardından koç Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu.

Kokoskov: "Bahaneler kimsenin umrunda değil"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 28 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Euroleague'in 13. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes'in deplasmanda AS Monaco'ya 102-66 mağlup olduğu maçın ardından koç Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu.

"Bahaneleri kimse umursamıyor"

İkinci yarıda yaşadıkları keskin düşüşten bahseden Sırp Koç, "İkinci yarıda fark sürekli açıldı, bizse bunu önlemek için biraz dar bir kadroya sahiptik. Tabii ki bahaneler bulunabilir ama kimse bunları umursamıyor" dedi.

"Rotasyon yeterli olmadı"

Bugün eksik bir kadro ile mücadele etmekte zorlandıklarını belirten Kokoskov, "Açıkçası bugün rotasyonumuz yedi oyuncudan ibaretti. Monaco gibi bir takıma karşı oynarken böyle bir rotasyon yeterli olmuyor." dedi.

"Rotasyon yeterli olmadı"
"Rotasyon yeterli olmadı"

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...